موسی جنپو، بازیکن مدنظر پرسپولیس کیست؟ + سوابق تیم ها رونمایی استقلال از خرید جدید| سحرخیزان به جمع آبی‌پوشان پیوست+ رزومه رئیس فدراسیون کشتی: پول سپاهان و ذوب‌آهن را دولت می‌دهد که شرعی نیست! | باشگاه حرفه‌ای یعنی تراکتور! + فیلم نامزدهای توپ طلای ۲۰۲۵ معرفی شدند + اسامی آیا خرید آلوز برای سپاهان دردسرساز می‌شود؟| تراکتور به دنبال مدل محرومیت بیرانوند دعوای بارسلونا و ترشتگن به اوج رسید! تعجب حسینی از عملکرد ضعیف پرسپولیس هاشمیان توان نیمکت‌نشین‌کردن رفیعی را ندارد عالیشاه دیگر نمی‌خواهد کاپیتان پرسپولیس باشد ریکاردو آلوز، ستاره تراکتور به سپاهان پیوست ویدئو | رئیس فدراسیون فوتبال: بیرانوند از بازی های ملی محروم است امضای تفاهم‌نامه‌ای بین استانداری خراسان رضوی، شهرداری مشهد و فدراسیون کشتی | خانه کشتی در اختیار فدراسیون قرار گرفت استاندار خراسان رضوی: شهرداری و شورای شهر مشهد سهم خود را در ورزش ادا کردند | وظیفه داریم از همه ظرفیت‌ها برای رضایت مردم استفاده کنیم رئیس فدراسیون کشتی: درباره کشتی مشهد غصه داشتم | شهرداری و شورای شهر مشهد در ورزش کار جهادی می‌کنند ورزش خراسان رضوی در برزخ بلاتکلیفی؛ وقتی تصمیم‌گیری قربانی بی‌تدبیری می‌شود
سرخط خبرها

جانشین نیازمند از گل‌گهر آمد | اخباری به سپاهان پیوست

  • کد خبر: ۳۳۵۳۵۵
  • ۰۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۱
جانشین نیازمند از گل‌گهر آمد | اخباری به سپاهان پیوست
محمدرضا اخباری، جانشین پیام نیازمند در سپاهان شد.

به گزارش شهرآرانیوز، باشگاه سپاهان که پس از جدایی سید پیام نیازمند اقدام به انتخاب جانشین وی نمود و گزینه‌هایی مثل سید حسین حسینی، حامد لک و محمدرضا اخباری داشت، در نهایت با گلر فصل قبل گل‌گهر سیرجان به طور رسمی قرارداد بست.

محمدرضا اخباری که در فصل اخیر لیگ برتر ۲۶ بازی برای گل‌گهر سیرجان انجام داد و در ۱۴ مسابقه دروازه‌اش را بسته نگه داشت و نمایش خوبی در ترکیب این تیم ارائه کرده بود، در نهایت با توجه به اتمام قراردادش تصمیم به جدایی گرفت و راهی سپاهان شد.

این دروازه‌بان که تجربه بازی در سایپا را دارد و پس از هفت سال حضور در تراکتور به گل‌گهر سیرجان رفت و در دو فصل اخیر در چارچوب دروازه این تیم بود، حالا راهی سپاهان شده و با این باشگاه قرارداد بست.

اخباری پنج روز پس از اینکه نتوانست همراه با تیمش به فینال جام حذفی برسد، خیلی زود تکلیف باشگاه فصل آینده‌اش را مشخص کرد و با توجه به پیشنهادی که از سپاهان گرفته بود، پای میز مذاکره با مدیران این تیم نشست و برای امضای قرارداد با طلایی پوشان اصفهان به توافق رسید.

باشگاه سپاهان که پیش از این با عارف حاجی‌عیدی، محمدمهدی لطفی و محمد عسکری قرارداد بسته بود، حالا تکلیف دروازه‌اش برای فصل آینده را هم مشخص کرد و با محمدرضا اخباری که تجربه بازی در سایپا، تراکتور و گل‌گهر را دارد، قراردادی به مدت دو فصل به امضاء رساند.

اخباری در نخستین سال حضورش در گل‌گهر ۲۸ بازی انجام داد و در فصل اخیر نیز فقط چهار بار در ترکیب تیمش قرار نگرفت که با توجه به اتمام فصل و تجربه دو حضور در نیمه نهایی جام حذفی و دو رتبه نُهمی و پنجمی همراه با سیرجانی‌ها از این باشگاه جدا شد و به سپاهان پیوست.

این دروازه‌بان ۳۲ ساله پیشنهاد تمدید قرارداد هم از گل‌گهر دریافت کرده بود، اما تصمیم گرفت مسیر جدیدی را انتخاب کند و به پیشنهاد سپاهان پاسخ مثبت بدهد.

مدیران باشگاه سپاهان امروز با اخباری جلسه‌ای برگزار کردند و قرارداد این بازیکن را به امضاء رساندند تا جانشین پیام نیازمند که راهی پرسپولیس شده را مشخص کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->